Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ντιέγκο Αρίας στον ΠΑΟΚ !!!



Ο Ντιέγκο Αρίας θα είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο 25χρονος Κολομβιανός μέσος έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών (έξι μήνες με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια). Το μεσημέρι πέρασε και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πήγε στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί. Την Παρασκευή, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.
Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αυτή την ώρα, μάλιστα, ο Αρίας συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου στην Τούμπα για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί από τον δικέφαλο. Τα συμβόλαια ετοιμάζονται, μπαίνουν οι τελικές τροποποιήσεις και σύντομα ο Κολομβιανός μέσος θα υπογράψει και θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.
 Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αφού μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία σε αρκετές θέσεις. Η φυσική του, βέβαια, είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αφού το στυλ του θυμίζει τον Βίκτορ Βιτόλο, αλλά ο Αρίας είναι πιο δυνατός και με καλύτερες επιθετικές αρετές στο παιχνίδι του, πιο κοντρολαρισμένος και με καλύτερη τεχνική. Όλα αυτά, βέβαια, θα φανούν στο γήπεδο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις άποψη ? Πες την ...