Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

"Μπαμπάδες με ρούμι" ΝΑΙ !!! Αυτό είναι Θέατρο.....Και οι επτά ήταν υπέροχοι.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqfAGDBg1ZVlkWnUb9oQ7VAdEQUcxxwUC0d9Jpzf0YAK2NUcc8bAh2W-OIo6fYV2dT7mMDNkP8JdoEl5HCMzsDJPFSxHybGaAiKcTl7oox7jWg70DxSHzXc1AEdd0bK_H1KZl2cUgniq4/s1600/71075_112366558832052_4330020_n.jpg Εχθές το βράδυ είμασταν από τους τυχερούς που παρακολούθησαν στο "Ξενιτίδειο" την παράσταση που ανέβασε η Θεατρική ομάδα "Έκφραση" - "Μπαμπάδες με ρούμι".
Πραγματικά υπέροχο αυτό που είδαμε , δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από θιάσους που ανεβάζουν παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα με ηθοποιούς που είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα τα λεγόμενα "μεγάλα ονόματα".

Για ποιόν ή ποιά  να πρωτομιλήσεις...για την Ελένη Παλάτσιδου (Ρόη) , την Χρυσάνθη Νάτου (Τζένη) , τον Ιορδάνη Τσιμεντερίδη (Χρήστος) , την Μαρία Πεταλίδου (Βάσω) , την Βασιλική Παλατσίδου (Βέσκα) , τον Γιάννη Νικολαϊδη (Παναγιώτη) η τον Κώστα Γαβρά ( Σωτηράκης) , όλοι τους καταπληκτικοί και μέσα στο πετσί του ρόλου τους μας χάρισαν άφθονες στιγμές γέλιου αλλά σε  ορισμένα σημεία και προβληματισμού για τις αξίες της ζωής....
Το Θέατρο κατάμεστο , ο κόσμος κατενθουσιασμένος (αυτό φάνηκε και απο το ζεστό χειροκρότημα που συνέχισε για αρκετή ώρα μετά την λήξη της παράστασης) , πολλοί μάλιστα έσπευσαν να ζητήσουν να συνεχιστούν οι παραστάσεις γιατί πολύς κόσμος ακόμη θα θέλει να τις παρακολουθήσει....
Σωτηράκη ετοιμάσου!!! μάλλον έχεις να φας πολλές γαβάθες κόλλυβα ακόμα...

Έτσι λόγο της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου στην χθεσινή βραδιά θα γίνει μία ακόμη ίσως τελευταία παράσταση στις 8:30 μ.μ.

Καλή διασκέδαση σε όσους παρευρεθούν , αν και είναι σίγουρο πως θα περάσουν πολύ καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχεις άποψη ? Πες την ...